Vaste kaart

Menukaart

We serveren telkens seizoensgebonden suggesties. Zowel voorgerechten, hoofdgerechten als desserten. Denk maar aan het asperges- of het wildseizoen, mosseltjes en zoveel meer.

Hieronder worden enkel de gerechten voorgesteld die steeds terug te vinden zijn op de kaart.

Voorgerechten



KOUDE VOORGERECHTEN


Rundscarpaccio

Parmaham  met meloen

Gerookte zalm extra doux

Garnalensalade


WARME VOORGERECHTEN


Kaaskroketten

Garnaalkroketten

Kikkerbilletjes met look

Scampi’s met look

Scampi’s geflambeerd       

St. Jacobsschelpen geflambeerd

Gambas gegrilleerd


SOEPEN


Kreeftensoep

Uiensoep gegratineerd

Soep van de dag


Dessert


Profiterolles met chocoladesaus

Coupe Melon

Coupe Sneppe (ijs, vers fruit)

Dame Blanche

Coupe Advokaat

Rijstpap

Glace Maison (ijstaart)

Tartuffo

Soufflé Grand-Marnier

Sorbet Citron

Sorbet Mixte

Sabayon

Sabayon Glace-likeur

Crêpe Suzette

Crêpe Maître d’hotel

Tiramisu


Irish Coffee

French Coffee

Italian Coffee

Hasselt Coffee



Hoofdgerechten



VLEESGERECHTEN


Ossenhaas – Filet pur

  • natuur
  • pepersaus
  • roomsaus champignons
  • mexicana (pikant)
  • béarnaise
  • pizzaïola (look)


Kalfsniertjes in de mosterdsaus

Kalfszwezeriken met roomsaus 

Ossobucco Milanese 

Kalfslever "alla Veneta" (uien en witte wijn)

Lamsribbetjes gegrilleerd 

Konijn op zijn Vlaams



VIS 


Zeetong gebakken

Zeetong op wijze van de chef

Paling in de roomsaus

Tarbot met mousselinesaus

Kabeljauw in de preisaus

 


PASTA


Macaroni 4 Fromages

Tagliatelle crème champignons

Tagliatelle met scampis



Restaurant De Sneppe

Sneppenbrugstraat 7

9000 Gent

Tel : 09 221 76 61

E-mail: de sneppe@live.be

BTW: BE0420 813 615