Vaste kaart

Menukaart

We serveren telkens seizoensgebonden suggesties. Zowel voorgerechten, hoofdgerechten als desserten. Denk maar aan het asperges- of het wildseizoen, mosseltjes en zoveel meer.

Hieronder worden enkel de gerechten voorgesteld die steeds terug te vinden zijn op de kaart.

Voorgerechten



KOUDE VOORGERECHTEN


Rundscarpaccio

Parmaham  met meloen

Gerookte zalm extra doux



WARME VOORGERECHTEN


Kaaskroketten

Garnaalkroketten

Kikkerbilletjes met look

Scampi’s met look

Scampi’s geflambeerd       

St. Jacobsschelpen geflambeerd

Gambas gegrilleerd


SOEPEN


Kreeftensoep




Dessert


Profiterolles met chocoladesaus

Coupe Melon

Coupe Sneppe (ijs, vers fruit)

Dame Blanche

Coupe Advokaat

Rijstpap

Glace Maison (ijstaart)

Tartuffo

Soufflé Grand-Marnier

Sorbet Citron

Sorbet Mixte

Sabayon

Sabayon Glace-likeur

Crêpe Suzette

Crêpe Maître d’hotel

Tiramisu


Irish Coffee

French Coffee

Italian Coffee

Hasselt Coffee



Hoofdgerechten



VLEESGERECHTEN


Ossenhaas – Filet pur

  • natuur
  • pepersaus
  • roomsaus champignons
  • mexicana (pikant)
  • béarnaise


Kalfsniertjes in de mosterdsaus

Kalfszwezeriken met roomsaus 

Ossobucco Milanese 

Kalfslever "alla Veneta" (uien en witte wijn)




VIS 


Zeetong gebakken

Zeetong op wijze van de chef

Paling in de roomsaus

Paling gebakken

Paling proveçaalse wijze

Kabeljauw mousseline

Gambas 

 


PASTA


Macaroni 4 Fromages

Seizoenspasta (asperge /mossel/wild)